Grijp je kans! Profiteer tot 15 mei van 30% korting op bijna alles in onze shop!

Over ons

Ontdek onze passie voor marmeren tafels

Bij Tillman Meubels delen we graag onze liefde voor tijdloze elegantie en natuurlijke schoonheid in jouw huis. Onze collectie marmeren tafels combineert moeiteloos esthetiek met functionaliteit, dankzij ons vakmanschap en zorgvuldige selectie van hoogwaardige materialen.

Vakkundig gemaakt voor jouw stijl

Elk stuk is een meesterwerk, met unieke patronen en kleurschakeringen die je ruimte verrijken. Van eetkamertafels tot kantooraccenten, onze gevarieerde selectie spreekt elke smaak aan en voegt een vleugje luxe toe aan jouw interieur.

Ambachtelijk vakmanschap

Bij Tillman Meubels omarmen we de traditionele ambacht van steenbewerking met een diepe passie en toewijding. Onze ervaren vakmensen zijn meesters in hun vak en brengen de tijdloze schoonheid van marmer tot leven in elk stuk dat ze creëren. Met oog voor detail en precisie zorgen ze ervoor dat elk tafelblad uniek is, met de perfecte balans tussen esthetiek en duurzaamheid.

Klantgerichte service

Bij Tillman Meubels geloven we in het bieden van een persoonlijke en klantgerichte service. Ons toegewijde team staat altijd klaar om je te helpen bij het kiezen van de perfecte marmeren tafel voor jouw huis. We luisteren naar jouw wensen en behoeften en streven ernaar om een naadloze en plezierige winkelervaring te bieden, van begin tot eind.