Grijp je kans! Profiteer tot 15 mei van 30% korting op bijna alles in onze shop!

FAQ

Hoe moet ik mijn marmeren tafel en accessoires onderhouden?

Het onderhoud van marmer is eenvoudig. Reinig het regelmatig met een zachte doek en een mild schoonmaakmiddel die bestemd is voor marmer om vlekken te voorkomen. Vermijd schurende schoonmaakmiddelen en zure stoffen, zoals citroen, om beschadiging te voorkomen.

Welke marmerkleuren zijn beschikbaar?

Onze webshop biedt een breed scala aan marmerkleuren, waaronder klassiek wit, elegant zwart, warm beige en diverse grijstinten. Zo kunt u  de perfecte kleur vinden die bij uw interieur past.

Zijn marmeren tafels geschikt voor buiten gebruik?

Marmeren tafels zijn meestal bedoeld voor binnenshuis. Blootstelling aan de elementen kan het marmer beschadigen. Voor buitengebruik raden we aan om te kiezen voor speciale buitenmeubelen.

Hoe wordt de kwaliteit van jullie marmeren producten gegarandeerd?

Onze marmeren producten worden zorgvuldig geselecteerd en voldoen aan hoge kwaliteitsnormen. We werken samen met ervaren leveranciers om ervoor te zorgen dat je de beste marmeren producten krijgt.

Mijn blad heeft kleine gaatjes die voelbaar zijn, is dit een probleem?

Het is belangrijk om te begrijpen dat natuursteen in de basis imperfect is. Onze marmeren producten kunnen kleine haarscheurtjes, ruwe plekjes en zelfs kleine putjes bevatten, ondanks de polijstlaag. Deze kenmerken zijn geen indicatie van verminderde kwaliteit, maar eerder een teken dat u te maken hebt met een authentiek natuurproduct. De kleine gaatjes zijn normaal en mogen geen invloed hebben op de duurzaamheid of esthetiek van uw tafel.

Hoe verplaats ik mijn tafel veilig?

Als je de tafel moet tillen, til deze dan altijd aan de brede zijde van de tafel en vermijd het tillen aan de kop. Op deze manier krijgt het blad de meeste ondersteuning van het frame, waardoor u onnodige risico's kunt vermijden.

Kan ik mijn bestelling annuleren?

Onze tafels worden op maat gemaakt voor jou. Daarom is het helaas niet mogelijk om jouw bestelling te annuleren nadat we met de productie zijn begonnen. Als je wijzigingen wilt aanbrengen in jouw bestelling, moet je dit zo snel mogelijk doen, voordat de productie begint. Houd er rekening mee dat we ons best doen om aan jouw wensen tegemoet te komen, maar dat dit afhankelijk is van de productiestatus.

Hoe zit het met de vlekgevoeligheid van marmer?

Marmer is uniek gevoelig voor vlekken vanwege het hoge kalkgehalte in de steen. Zure vloeistoffen kunnen de steen aantasten en witte vlekken veroorzaken als ze langdurig in contact blijven. Maak u echter geen zorgen, er zijn verschillende methoden om deze vlekken te verwijderen.

Is de levering altijd gratis?

• Voor de ronde tafelset geldt een tarief van € 50 aan verzendkosten.
• Voor rechthoekige en vierkanten. bloktafels hanteren wij een verzendtarief van € 60.

Indien er geen lift aanwezig is, dient u  zelf te zorgen voor een verhuislift, of tegen een meerprijs kunnen wij dit voor u regelen.

Het is belangrijk dat u aangeeft of u op een verdieping woont.